onsdag 2 maj 2012

Valborgsfirande på Hawaii!

Vår andra dag på Hawaii blev en riktig fixardag eftersom vi i och med tidskillnaden från Miami var uppe med tuppen. Vi hann med tvätt i hotellets betaltvättmaskiner, solning, uppdatering av flertalet blogginlägg, frukost, dopp i poolen och så småningom lunch på hotellet innan vi begav oss ner för att kolla in stranden i Waikiki.

Det är viktigt att skydda sig från solens alla strålar! ;)
Stranden vid Waikiki är riktigt fin men man ska inte komma dit i tron om att man kommer att vara ensam. Honolulu är ändock en storstad och det är en hel del människor, speciellt asiater, på denna långa strandremsa och i vattnet simmar surfarna utåt med sina brädor för att fånga de små men jämna så kallade nybörjarvågorna. Vattnet var riktigt varmt och i och med den otroligt heta solen fick det bli ett flertal dopp innan vi avslutade vår soldag med en promenad tillbaks till hotellet.

Waikiki beach
Upphovsmannen till Surfing!
 Vid middagen hittade vi en riktigt mysig, men ganska så stor, restaurang 1 gata ovanför själva strandgatan. Här överöste de beröm över sin egna hamburgare vilket gjorde att Anders självklart var tvungen att ge den en chans! Både restaurangen och hamburgaren fick tummen upp från oss båda två och vi var nöjda när vi begav oss därifrån J.



På vägen hem droppade vi in på ett av alla de ABC-stores som finns här i Honolulu och köpte oss en flaska jordgubbs-bubbel och firade vår egna lilla valborg tillsammans med Marie, Josefins mamma, via Skype, bubbel och ett parti Yatzy i värmen på vår balkong! Det är verkligen helt fantastiskt hur underbart man kan ha det!

Jordgubbsbubbel - André!

1 kommentar:

  1. Här hemma är det jobb jobb och åter jobb, inte alls avundsjuk, hum hum. Tur man har termiterna!!!!!!!!

    SvaraRadera