lördag 19 maj 2012

Snorkling vid Hanauma bay

Vi ger inte upp vår jakt på dessa vackra delfiner så idag blev det ännu ett besök vid Hanauma bay där vi trots avsaknaden av delfiner stannade kvar i några timmar för att sola och snorkla.

Hund och Husse tog sig ett morgondopp i viken 


Vi hann med att se några vackra fiskar och en sköldpadda som låg på havets botten och hade det bra. Men just i detta nu upptäckte vi vårt första klagomål på den nya kameran, den förvarnar inte när batteriet börjar bli lågt…vilket gjorde att när Anders skulle dyka ner och ta en bättre bild på sköldpaddan så var kameran helt död.



Eftersom vi inte ville vara med om att delfinerna skulle komma in precis när vårt kamerabatteri var helt dött så bestämde vi oss för att fara till hotellet och ladda batteriet samt inta lite lunch. På vägen ändrade vi oss dock och bestämde oss för att skjuta det ytterligare delfinletandet till morgondagen och istället svänga förbi det sjöhäst-center som de har här på ön.

Skrivet på havets botten
Men då de tyvärr skulle ha över 40 USD per person för 1 timmes guidning och titt på sjöhästar i akvarium så avstod vi denna upplevelse men med oss hem fick vi i alla fall en flaskkork med en fin delfin på J.

Vi bestämde oss istället för att passa på och gå på klockan 3-rundvandringen på Kona Brewery eftersom vi tyvärr var 10 minuter förra gången vi hade planer på att göra detta. Men vår otur fortsatte och nu när vi var där i god tid så visade det sig att bryggeriet  var uthyrt till ett privat sällskap under hela dagen..

Så det fick bli ännu en härlig eftermiddag på vår balkong med öl, cider, chips och dip. Att vi sedan själva lyckades låsa oss ute på balkongen 2 gånger under denna stund är väl en helt annan historia J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar