torsdag 24 maj 2012

Solning och 2 för 1 Mojito

Söndag och vår första morgon med strålande sol här i Mexico vilket för vår del innebar att vi packade ihop våra saker och gick de få stegen ner till stranden direkt efter frukosten.


Det blev sol och bad i några timmar och det var knappt så att vattnet svalkade och med den otroligt höga luftfuktigheten såg vi nästan ut som om vi precis hade tagit oss ett dopp mest hela tiden. Hur härligt som helst!!

Playa Norte
På eftermiddagen förvandlades vårt rum till en frisörstuga då Anders passade på att korta ner sin frisyr med den nyinhandlade trimmern. Trimmern var väl inte det bästa köp Anders har gjort på resan men efter lite fixande och trixande fick vi med gemensamma talanger till frisyren som han vill ha den.

Då det började regna på eftermiddagen blev lunchen inställd och det fick istället bli tidig middag för vår del. Och när vi satt där på våra stolar under ett parasoll började det regna igen så efter bara en liten stund satt vi med fötterna i ca 5 centimeter högt vatten. En högst annorlunda middagsupplevelse måste vi säga J. Maten var i alla fall jättegod och mannen i restaurangen visade sig ha bott i Norge i 4 år och ville gärna prata lite med oss.

Där efter hade vi egentligen tänkt att bara kika in på ett ställe till, ta varsin drink och sedan gå vidare hemåt. Men en drink blev två drinkar som blev tre som blev…vi kan i alla fall glatt konstatera att Rockbaren på Isla Mujeres gör riktigt goda Mojitos, och starka ifall du önskar det ;).På denna bar får du även önska din egen musik och aldrig förr har det nog spelats så många svenska rocklåtar på denna bar och bara för att påvisa likheten med en Mexicansk låt fick barägarna för första gången även spela upp ”Jag Kommer - Veronica Maggio” i sina högtalare. 

Gratis Tequila-shots på Rockbaren!

Vi tillsammans med ägarna till Rockbaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar