lördag 26 maj 2012

Soool!

Sol, sol, sol och alldeles underbart varmt och skönt har vi det här i Tulum. De få människor vi ser här på dagarna är till mesta del nakenbadare(!), par som går hand i hand längs stranden eller kvinnor som ser mycket hurtiga ut när de hastar förbi och troligtvis bor på Amansala (även känt som Bikini Bootcamp).

De andra stugorna på vårt boende om kvällen. 
Vi flyttade oss även idag de få meterna ner till hotellets solstolar på stranden och ägnade vår dag åt att bara ta det lugnt och njuta av hur härligt vi har det.


Vattnet i havet är så varmt att det knappt svalkar när du doppar dig och de stundvis kraftiga vindarna har knappt någon kyla i sig, helt underbart J.



När solen gått ner vandrade vi bort till ett grannhotell där vi tidigare idag åt frukost/lunch då vi fått veta att de skulle ha live-musik ikväll. Vi intog hummer och oxfilé tillsammans med lite gott i glaset och lyssnade till en ung tjej med vacker röst innan vi strosade på den fantastiskt mjuka sanden tillbaks till vår lilla stuga. Att Josefin på vägen hem fick panik efter att ha klivit på en krabba får vi berätta om någon annan gång J.
Restaurangen på dagen, fantastisk utsikt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar