onsdag 9 maj 2012

Strandmys och långpromenad

Fredag och vår 5:e dag på Oahu, då passade vi på att byta hotell eftersom vårt första hotell var fullt, sedan länge, över denna helg. Vårt nästa hotell, Maile Sky Court, låg ca 10 gator bort så vi tog oss en promenad i värmen med våra ryggsäckar som sakta men säkert har börjat närma sig maxvikten för att få följa med på flygresan hem.

En av alla statyer vid strandkanten
Taget från vårt hotellfönster, vi låg och solade vid det rosa hotellet på bilden
Eftersom vårt rum inte var färdigt fick vi lämna bagaget till deras, ”Bell-man”, innan vi kunde bege oss ner på stranden för några härliga timmar med sol och bad. Det är en hel del vågor här men när vi gick lite längre bort på stranden är botten bättre så då kan du snabbare ta dig ut där vågorna inte bryter.


Häftigt träd!
När vi för dagen kände oss mätta på sand och saltvatten så begav vi oss istället ut på en promenad bort mot det berg som kallas för Diamond Head då vi trodde att det gick att gå hela vägen dit. Men det visade sig vara lite längre än vad vi hade trott då själva stigen upp för berget låg på andra sidan så fick det istället bli en långpromenad där vi hann med att stanna till och kolla på både surfare och en vacker solnedgång innan vi begav oss tillbaks till hotellrummet.




Då vi ägnade kvällen åt att bara ta det lugnt på rummet så blev det lite sent innan vi gick ut för att äta middag vilket innebar att vi till slut bestämde oss för att göra ett andra besök för dagen, 3:e på 2 dagar, på vårt kära donken! Billigt, snabbt och gott J



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar