onsdag 30 maj 2012

Sol och bad på stranden

I tisdags fick det bli strandläge efter frukosten och på varsin solstol avnjöt vi flera timmar i den härliga hettan med korta pauser för vatten-påfyllning och dopp i havet.

En av de större poolerna
Lagom till att molnen började hopa sig flyttade vi oss de få meterna upp till en av hotellets restauranger för lite sen lunch. Tyvärr är det en hel del fåglar vid ute-restaurangerna så det gäller att ha koll på sin mat för annars är de otroligt snabba på att sno den. Vilket dock inte verkar bekomma vissa gäster då de glatt fortsätter att äta av sin mat som omkring 6 fåglar suttit och ätit av sekunden innan..


På vägen till rummet passade vi på att ta ett stopp vid en av pool-barerna och blev sittandes där någon timme mer än vad vi planerat då 4 glada 30-års födelsedagsfirande kvinnor från Oklahoma gärna ville prata med oss. De frågade oss lite vad vi tyckte om amerikaner och då påpekade vi att alla amerikaner verkar vara otroligt pratsamma av sig. Men då var de snabbt tvungna att säga att det bara var i kuststäderna som det var så och att de i Oklahoma var mycket mer lugna och sansade. Och där efter fortsatte de glatt att prata med oss, i mun på varandra, om allt mellan himmel och jord ;).

 Även denna kväll blev lugn men med middag från buffén och sedan lite filmvisning på rummet J.

Dagens handduksvikning

2 kommentarer:

  1. ni verkar ju va på något slags drlmställe :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa det är riktigt, riktigt härligt här :)

      Radera