fredag 25 maj 2012

Tulum stad

Vår allra första hela soldag, här i Mexico, startade vi igång med lite frukost/lunch på ett hotell i närheten. De flesta hotell har även en restaurang men då det inte finns allt för mycket att välja på så är även priserna snäppet högre än i övriga Mexico.


Dagen förflöt sedan i ett makligt tempo med mängder av dopp i de varma havsvågorna och en promenad längs den långa och otroligt vackra stranden. Denna strand är verkligen i Thailand-klass med ett plus att det är mycket färre turister!



När vi kände oss nöjda på solstrålar för dagen fick det bli en dusch i vårt icke så privata badrum. Vi trodde nämligen att vårt draperi för fönstret mot grannarnas altan skulle hjälpa men vi upptäckte idag att vi, och så förstås även de, har insyn till varandras badrum, man får inte vara pryd här inte ;).  


På eftermiddagen begav vi oss med taxi in till centrum av Tulum för att kika i lite butiker och inhandla vatten, solskyddsmedel och dylikt som är svårt att hitta här nere vid stranden. Det tar ca 15 minuter att åka in till stan med taxi och väl där inne kunde vi inte låta bli att äta på Charlie´s både för namnets skull och för att det såg ut att vara en mysig restaurang J.

Josefin inne i stan i väntan på vår mango-juice 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar