tisdag 1 maj 2012

Sawgrass Mills - Shoppingmeckat!


Idag bar det av till Sawgrass Mills, ett gigantiskt outletshoppingcenter i Fort Lauderdale vilket är ett riktigt shoppingmecka både ifall du är ute efter billiga märkesvaror och annat billigt! Det är inte alltid man kan hitta kläder på exempelvis Ralph Lauren för HM-priser!

Tyvärr finns det inget riktigt smidigt sätt att ta sig till detta shoppingcenter ifall du inte har lust att betala en högre summa och ta taxi eller shuttle förstås. Så efter lite trixande med google maps så fixade vi fram information om hur vi skulle gå till väga för att åka buss dit. 3 buss-byten och nästan 2 timmars åktur för att ta sig ca 20 minuters bilväg bort, toppen ;).

Men bussen fick det bli och förutom att det tog en bra stund så gick alla buss-byten bra och vi var framme lagom för att inta lunch i deras food court.

Där efter ägnade vi flertalet timmar åt att strosa runt och kika in i mängder av butiker, prova kläder, kolla på kameror med mera och klockan var redan 8.30 när vi slutligen kom till den största elektronikbutiken här på Sawgrass Mills.

Och efter en hel del prutande, japp det går att pruta överallt här med! Så kom vi slutligen ut med en filmkamera, en vattentät kamera och ett stativ rikare och några tusenlappar fattigare. Dock var vi glada eftersom de har gratis internetuppkoppling på shoppincentret så vi kunde hela tiden jämföra och kolla på produkterna på svenska sidor för att se ifall vi gjorde ett bra köp eller ej J.


Vi hade egentligen planerat att ta bussen tillbaks igen men eftersom klockan redan var 21.30 när vi var färdiga med våra inköp så bestämde vi oss för att ta den shuttle som hotellet erbjöd för 25 USD per person. Lite dyrare än de 8 USD vi totalt betalade på hitvägen men ack så mycket smidigare!

Väl på rummet intog vi en hemkörd gigantisk pizza och en massa pepsi för att ge lite energi till våra shoppingtrötta kroppar J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar