onsdag 2 maj 2012

Resan till Hawaii - Honolulu!


Uppstigning 04.30 och eftersom allt redan var packat och klart slängde vi bara på oss våra kläder, och våra nu mycket tyngre ryggsäckar, än när vi for i alla fall, och begav oss ner till receptionen.

Detta hotell är ju otroligt nära flygplatsen och det är riktigt smidigt att de även har en skylt som visar ifall flygen är försenade, vilken gate man ska till o.s.v. så att man har koll på det redan innan man kommer till flygplatsen J.


Tyvärr hade det blivit en liten miss från vår sida när vi bokade denna flygbiljett och vi hade helt missat att Delta Airlines tar ut 25USD för varje incheckat bagage ifall man flyger inrikes och eftersom Hawaii är inrikes, även fast det inte känns som det, så var det bara att betala och se glad ut.

Våra flygningar gick otroligt smidigt, förutom när en flygvärdinna prompt skulle försöka väcka Josefin för att fråga om hon hade bälte på sig vilket nog tog en bra stund eftersom vi båda sov så djupt ;). Vi mellanlandade i Atlanta efter 1 timme och 20 minuter och där efter var det en ca 9 timmars lång flygning kvar till Honolulu. Men med lite mer sömn, mat, och flertalet filmer så gick flygningen så fort som den bara kunde gå och det var två otroligt glada individer som klev av på Honolulus flygplats. Tänk att vi helt oplanerat nu finner oss på Hawaii!

Hawaii - Oahu från himmelen

 
Vi betalade för en shuttle till vårt hotell, Waikiki Sand Villa Hotel, där vi checkade in, snabbkikade på vårt rum och sedan skyndade ner och åt lunch samt tog ett härligt dopp i både jacuzzin och den stora poolen i sällskap av varsin drink.


Även middagen intogs vid hotellet och efter en kort promenad runt området ner till stranden så ansåg i alla fall Josefin att klockan nu var mycket sen. Att det sedan visade sig att klockan bara var 20.30 när vi kom tillbaks till rummet stoppade inte den jet-lagade Josefin från att lägga sig och sova J.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar