torsdag 3 maj 2012

Fish bowl och Flying Flames - keps

En av de bästa sakerna med att vara på semester är att man kan göra precis vad man vill nästintill när man vill. Idag hade vi egentligen tänkt göra någon av våra planerade Oahu-aktiviteter men eftersom vi båda två kände för att bara ta det lugnt så fick det bli så.

En heldag vid poolen med både ett och annat dopp för värmens skull, lyxande med ett vinglas/en öl till lunchen och sedan ännu mer solning. Det kan nästan inte bli bättre än så på en slappardag J.

Vädret var strålande hela dagen förutom några regnstänk som mer kändes som att någon sprutade lite på en med en blomspruta i några sekunder än en riktig regnskur och solen värmde snabbt bort de få dropparna som hade kommit.

Den största food courten vi har sett!
Eftersom Anders ansåg att det var dags att korta ner sitt hår igen så begav vi oss med bussen till Ala Moana shoppingcenter där vi hittade en helt fantastisk liten hundbutik som gav oss drömmar om framtiden, en frisör som klippte Anders för ca 140 kronor och så småningom äntligen ett företag som både hade den typ av keps som Anders letat efter samt den brodyrfärg han ville ha. Så nu är han en Flying Flames keps rikare J.

Den fina djurbutiken
Anders nya keps!
Middagen intog vi senare på samma restaurang som på gårdagen och vi passade även på att testa deras drink-specialitet, fish bowl, en drink bestående av 5 olika spritsorter som serverades i en fisk-skål som vi avnjöt medans vi lyssnade på mer eller mindre talangfulla karaoke-entusiaster. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar