tisdag 1 maj 2012

Miami beach


För att kompensera bristen av strand och solning under gårdagen så fick det bli en heldag vid south beach idag. Vattnet var riktigt varmt och när till och med Josefin badade då vet man att temperaturen är badvänlig för alla!

South beach!


Vi hade med vår nya vattentäta kamera så självklart blev det en hel del bilder tagna med denna. Dock var vattnet lite för grumligt för att det skulle kunna bli några bra bilder under vattnet men det är roligt att man kan ha med sig kameran när man badar plus att man slipper oroa sig för att någon ska ta ens kamera när man är i vattnet J.



På eftermiddagen strosade vi runt lite längs shoppinggatorna i Miami beach och vi måste tyvärr göra våra prinsessor där hemma lite besvikna då vi hittade denna helt fantastiskt mysiga hundbädd till dem men kunde inte komma på hur vi skulle kunna frakta hem den. Vi får försöka kompensera på något sätt när vi kommer hem igen!


På kvällen åt vi middag på en liten, liten pastarestaurang med supergod mat innan vi gick tillbaks till vårt hotell och drack varsitt glas vin på en av de många uteserveringarna på den spanska gatan. 

Snyggaste polisbilen!

Välkända Miami Ink.

1 kommentar: