onsdag 9 maj 2012

Swap market och Outback!


Vi tog den sista chansen att åka till marknaden vid Aloha Stadium, eftersom den bara är på onsdagar, lördagar och söndagar, genom att brassa dit på våra mopeder. Helt utan karta och efter att bara ha slängt ett öga på en vägbeskrivning på google maps var vi riktigt nöjda som hittade dit utan en endaste felkörning!


Hyfsade fälgar!
Marknadsstånden var uppställda runtomkring hela stadion och det fanns som vanligt, när det gäller marknader, diverse krimskrams att inhandla. Vi köpte lite småsaker och även fast vi lovat oss själva att låta bli kunde vi inte riktigt hålla oss från att köpa varsin jättefin Hawaii-handduk J



Det är nästan så att det bara blir varmare och varmare för varje dag som går här på Hawaii. Men vi är inte de som klagar i första taget, det är ju underbart med värme!

När vi kände oss nöjda med våra shoppingfynd brassade vi tillbaks in mot stan och eftersom Anders skymtat ett K-mart på vägen dit for vi, efter att ha stannat till på en bilfirma för att fråga om vägen, dit för att kika vad det är för butik som finns med i så otroligt många filmer.


K-mart kan väl beskrivas som ÖoB hemma i Sverige och de har allt mellan himmel och jord till bra priser.  Det blev mest lite förbrukningsvaror som inhandlades för vår del och vi kan nu bland annat stoltsera med ny tandkräm och nya tandborstar a la USA ;).

Prick 16.59 anlände vi till mopeduthyrningsfirman och då vi var 14 minuter sena pga eftermiddagstrafiken kände vi oss lite oroliga att vi skulle behöva betala 5 USD extra i förseningsavgift. Men detta var inget vi hade behövt oroa oss för eftersom ägaren hade glömt bort oss och anlände, efter ett telefonsamtal från en man som jobbade för honom, ca 10 minuter senare och ursäktade sig för att han inte varit där när vi kom.

Vad passar inte bättre på semestern än Flipflop-vin?!

Den sena eftermiddagen ägnandes åt lite internet och tv-tittande vilket resulterade i att vi fick upp ögonen för restaurangen Outback som skulle ha ett specialerbjudande. Tyvärr visade det sig inte riktigt vara så bra som tv-reklamen antydde eftersom Hawaii lägger på 6 USD på priset. Men när man kan få en supergod 3-rätters middag för ca 150 kronor per person ska man väl egentligen inte klaga.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar