tisdag 1 maj 2012

Poolfotografering och sportparadis!

Tisdagen den 24:e april, dagen före löning för er där hemma, fick bli en riktig slappardag vid poolen för vår del.

Vi låg några timmar vid poolen, åt god mat i grannhotellets sportbar, planerade för framtida veckor och bara njöt av det goda här i livet J.

Efter lite testande av vår vattentäta kamera i hotellets pool måste vi säga att vi är otroligt nöjda med vårt inköp. Och Josefin kan knappt bärga sig innan Anders ska iväg och dyka, eftersom hon själv trivs bäst i solstolen, och fotografera några sjöhästar åt henne ;) Vi får bara hålla tummarna för att sjöhästarna inte befinner sig djupare än 12 meter ner eftersom det är det djup som vår kamera klarar av.


Denna dag fick vi även ta några nya snabba beslut angående våra närmsta två veckor då det inte riktigt blev som vi först hade tänkt oss. Så efter en hel del pysslande och trixande så blev till slut flygbiljetter och hotell bokade på……..Hawaii! På måndag flyger vi till ön Oahu där vi först tänkte spendera några dagar i Honolulu.

Om ni undrar varför vi äter så mycket på grannhotellets restaurang så kanske bilden nedan kan ge er svar på detta ;).


Den har förutom god mat och bra priser, 7 projektorer och mängder av tv-skärmar (flera stora plus en liten till varje bord längs väggarna) som alla visar sport av något slag. Paradiset för Anders del J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar