måndag 14 maj 2012

Ny kamera och vacker solnedgång!

Eftersom vår nya vattentäta kamera valt att ge upp totalt även fast idoga försök att låta den torka så kontaktade vi Panasonic för att se ifall de möjligtvis hade någon återförsäljare här på ön som kunde hjälpa oss. Men icke! Och dessvärre måste vi både lämna in den här i USA samt att den måste skickas tillbaks till en adress i USA ifall vi ska kunna få en ny på garantin. Det är därför en otrolig tur att Anders kusin, Maja, för tillfället befinner sig i Seattle och kan lösa problemet åt oss J.


Men eftersom vi otroligt gärna vill ha en kamera här på Hawaii när vi kanske för enda gången i våra liv får simma med vilda delfiner. Så därför togs beslutet att lägga ut lite mer pengar på en ny, förhoppningsvis helt vattentät, kamera.

Men att hitta en ny kamera till ett vettigt pris var inte det enklaste och vi ägnade i stort sett hela denna dag åt detta eftersom vi for runt på olika ställen här i Kona, samtidigt som vi hann kika på lite andra småsaker förstås J, innan vi till slut bestämde oss för en Canon som vi hoppas ska leva lite längre än de 3 veckor som vår Panasonic DMC TS4 överlevde.



På kvällen stannade vi till och beundrade den otroligt vackra solnedgången innan det blev hemgång och sedan middag på en av de mysiga restaurangerna nere vid vattnet. Och till bådas förvåning bestämde vi oss för att dela på en flaska vitt vin och konstaterade glatt att vi aldrig tidigare på våra dryga 7 år tillsammans har beställt in en flaska med vitt vin på restaurang, men någon gång ska ju vara den första även för oss rödvinsentusiaster J


De har lite bättre polisbilar här än i Sverige ;)

1 kommentar:

  1. Jaaaa de är tur ni har mig ;) jag väntar och väntar ;)

    SvaraRadera