måndag 12 april 2010

Universal studios

Vi hade förbokat biljetter till Universal Studios så på förmiddagen tog vi bilen bort dit för att se vad de hade att erbjuda.

Efter lite frukost/lunch vid en korvkiosk påbörjade vi så vår dag på Universal Studios som skulle visa sig bli mycket kortare än vad vi hade planerat.


Vi startade med att se på en show med djur som medverkat i filmer. Det var alltifrån en skunk, en örn, duvor, en papegoja, katter ,en gris, hundar och en Orangutang med. Häftigast var helt klart Orangutangen! Måste ju även tillägga att det var en Dvärpinscher med och att det till sommaren kommer en film där den plus två till Dvärgpinschrar medverkar, helt klart ett måste för Charlie och Milou att se ;).


Eftersom vi hade läst att det var bäst att ta den nedre delen av parken tidigt under dagen för att undvika köer begav vi oss ner till inomhusbergochdalbanan inspirerad av filmen Mumien. Dock hann vi inte långt innan vi blev tvungna att kliva ur den på grund av tekniskt fel och blev i och med detta lovade att hamna först i kön när den var igång igen.

Tråkigt nog började Jossan må dåligt efter det här och när vi efter en stund fått chansen att åka Mumien hela vägen så mådde Jossan så dåligt att vi var tvungna att fara tillbaks till vårt hotell.

Kvällen blev lugn på hotellrummet med film och mycket sömn eftersom Jossan fortfarande inte var riktigt kry.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar