onsdag 14 april 2010

Sista dagen och dagen som försvann

Torsdagen och vår sista dag i USA ägnade vi åt att leta ett par nya skor åt Anders eftersom de förstördes i tvätten då hotellet med sänglopporna skulle tvätta dem. I det stora hela var det nog det enda vi gjorde denna dag innan det var dags att bege sig till flygplatsen och invänta det flyg som skulle ta oss till Nya Zeeland och till framtiden!

Vi har nu tillbringat lite drygt 4 veckor i detta stora land som ger känslan av att bestå av flera olika länder eftersom variationen mellan varje del är så otroligt stor! Det har varit 4 fantastiska veckor här och vi kan helt klart säga att vi någon gång ska åka tillbaks till Kalifornien då vi trivdes otroligt bra där! Fulla med upplevelser i bagaget begav vi oss alltså vidare på vår resa och mot nya äventyr i landet så långt borta.

Fredagen den 9/4-2010 Sörens 70-årsdag och den dagen som helt försvann för oss eftersom vi landade i Nya Zeeland med klockorna omställda lördagen den 10/4 05.25 efter en 13-timmars flygresa. Flygresan gick otroligt smidigt eftersom det fanns många bra filmer att se samt att vi lyckades sova bort de flesta timmarna ombord.

Nu började vår Nya Zeeland resa som vi upplever med en husbil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar