måndag 12 april 2010

Hollywood och hockey

Vi började denna lördag med att prata lite med nära och kära via Skype innan vi begav oss ner mot Hollywood Boulevard för att kolla på stjärnorna på ”The Walk of Fame”.


Tråkigt nog såg vi inte några andra stjärnor än de på backen men det var ju roligt det med =). Längs hela Hollywood Boulevard fanns det människor som hade klätt ut sig till olika stjärnor vilka man kunde fotografera sig med i utbyte mot lite dricks.



Vi var in en sväng på den kinesiska teatern och bokade biljetter tills på tisdag för att se filmen ”Clash of the Titans” i 3D format med speciella D-BOX stolar som följer rörelserna i filmen.

Längs gatan intog vi otroligt god mexikansk mat på ett litet matställe som inte såg speciellt mycket ut för världen.


Där efter var det dags för dagens stora höjdpunkt, iallafall för Anders del, hockey!


Vi bokade biljetterna på plats eftersom vi trodde att det skulle finnas studentbiljetter kvar men tyvärr var de slut så det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt oss samt att vi fick platser några stolar ifrån varandra. Men som tur var kunde vi lita på de trevliga amerikanarna som glatt arrangerade och flyttade alla på raden ett snäpp så att vi kunde sitta bredvid varandra utan att vi hade sagt ett ord om det hela =).


Som den sanna hockeysupporten Jossan ju är var hon tvungen att ta chansen och göra ett plakat nu när det var gratis! Så efter att Anders hade klartgjort för henne att det var Fredrik och inte någon Henrik Modin som spelade i Los Angeles Kings så kom hennes fina supporterskylt till världen ;).


När vi innan matchen skulle parkera bilen utanför Staplers arena så upptäckte vi deras något lustiga parkeringssystem. Parkeringarna är avdelade och ägs av olika personer som står ute vid vägen och marknadsför sina priser. Ifall du parkerar ca 400 meter från arenan betalar du 8 USD, 300 meter 10 USD, 200 meter 14 USD och 100 meter 20 USD.

Dagens fundering: Är amerikanare bara lata eller otroligt dumma?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar