måndag 12 april 2010

Lugn söndag

På söndagen tog vi oss en riktig söndagstur med bilen genom Hollywood området och Beverly Hills och kollade in vårt framtida bostadsområde ;)



De finaste husen är som vanligt omringade av höga murar/buskar eller liknande men de andra husen är verkligen inte fy skam de heller. Inte heller idag lyckades vi spana in någon kändis, i alla fall inte någon som vi kände igen, även fast vi for runt ett bra tag i Beverly Hills samt att vi for längs Rodeo Drive som är lite av de rikas shoppinggata samt att den är känd från filmen Pretty Woman.

Vi stannade till vid ett matställe på vägen där det pågick en möhippa där deltagarna var bra i farten så här vid 13-tiden på en söndag samt att de flesta övriga gäster även de satt och sippade på sina drinkar som serverades i kannor.


Maten var riktigt god och amerikansk med mestadels hamburgare eller liknande på menyn och varje rätt hade gott och väl räckt att delas på. Istället fick det bli matlådor för vår del som vi intog som middag lite senare under dagen =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar