måndag 26 april 2010

Över till Australien

Vi hade köpt tur-retur biljett med flygbussen igår så när väl bussen kom den ofta verkar vara försenad så tog vi den raka vägen ut till flygplatsen.

Vi var för ovanlighetens skull ute i riktigt god tid så vi kunde i godan ro checka in, äta frukost, och gå genom säkerhetskontrollen.

Överallt skämtade de och hade roligt åt både Woody, som ju reser ovanpå Anders ryggsäck innan vi har checkat in dem, samt vårt stora drinkglas från Las Vegas. Mannen vid säkerhetskontrollen ursäktade skrattandes att han inte kunde tillhandahålla några Pina Coladas där och mannen vid passkontrollen undrade glatt ifall Woody hade något pass. Så vart vi än går gör vi oss kända och ihågkomna! Anders och Woody finns till och med på kort på en mans mobiltelefon!

Flygresan över till Australien gick otroligt smidigt för Anders som sov och för Jossan som hade fullt upp med att kolla på alla dokumentärer som hon ville hinna se. Detta var helt klart en sådan flygresa som hade kunde varit längre eftersom det både fanns mycket underhållning och det serverades mat och fri dryck. Air New Zealand har varit jättebra båda gångerna vi har flugit med dem och detta plan var ännu lite lyxigare med modernare underhållningssystem och så vidare.

Väl framme ringde vi vårt hotell Travelers rest som hade gratis skjuts från flygplatsen eftersom vi hade bokat 3 nätter hos dem.

På hotellet blev det lite internet på rummet, duschning och mat inför vår första partykväll i Sydney och Australien!



Det blev en riktigt trevlig kväll då vi träffade ett par från Danmark som hade flyttat hit för 8 månader sedan och vi var inte hemma förens vid 4-tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar