söndag 4 april 2010

Grand Canyon

På torsdagen var det förutom Skärtorsdag och Maria´s födelsedag även 5 helt otroligt underbara år sedan vi träffades!!

Detta firade vi med att kliva upp i ottan och påbörja en lång bilresa till Grand Canyon som vi även lyckades med att göra ännu lite längre eftersom vi körde fel. Men denna felkörning var otroligt lyckad eftersom vi fick köra igenom riktiga ”Cowboy-städer” samt köra längs en otroligt kurvig bergsväg som kändes som tagen ur en Amerikansk film.


Några timmar senare än planerat anlände vi alltså till Grand Canyon och dess fantastiska vyer. Vi körde in via den sydliga entrén och stannade vid alla utsiktsplatser hela vägen bort till den Östliga utgången. Det var verkligen en otrolig upplevelse att få se dessa häftiga berg och tyvärr känns det varken som om ord eller bilder kan göra denna plats riktig rättvisa. Men vi kan lova att när det gäller bildfrågan har Anders verkligen gjort ett tappert försök!




Vi som inte riktigt är vana vid kyla just nu tyckte att dessa 3 plusgrader som Grand Canyon bjöd på var nästintill outhärdliga och Jossan längtade otroligt efter sin varma vinterjacka där hemma eller de tre kommande veckorna i Filipinerna ;).


Efter den vackra solnedgången som vi tyvärr inte riktigt lyckades fånga på bild på grund av att utsiktsplatserna var riktade åt ”fel håll” så påbörjade vi vår långa bildfärd tillbaks till Las Vegas där en Champagne flaska väntade på oss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar