söndag 4 april 2010

MGM Grand

I onsdags bytte vi hotell från Caezar´s Palace till MGM Grand Hotel vilket verkar vara ett av de absolut största hotellen i Las Vegas. Och det är verkligen otroligt stort! Och det är lätt att tappa bort sig här!

Jossan passar som vanligt på att tappa rösten vid bra tillfällen så hela denna morgon och förmiddag var det nästintill helt tyst från hennes sida och saker som skulle sägas fick skrivas på datorn eller kraxas fram i samma stil som på Daniel och Maria´s bröllop förra sommaren. Enligt Anders var det några otroligt lugna och sköna timmar ;).

Vi intog en drink i vårt fina drinkglass samt lunch på restaurangen Rainforest café som verkligen går in för sitt tema med djungelväxter, akvarium, djur som låter och kan röra lite på sig och personal som utropar djungelvrål vid varje efterrätt som ska delas ut.

På MGM finns det dagtid några Lejon som befinner sig i något som liknar ett terrarium där det är extra varmt samt att det är ljudisolerat så att det enda ljud de hör är från de vattenfall som finns där inne samt de ljud de själva ger ifrån sig såklart. Personalen berättade att det inte är MGM som äger dessa lejon utan en man som bor en bit utanför Las Vegas och har fött upp Lejon och följt Lejon i flertalet år. Lejonen befinner sig på MGM 1-2 ggr i veckan och ca 5-6 timmar varje gång och nästintill hela tiden är det personal inne hos dem vilket krävs för att dessa personer ska kunna accepteras som en del av lejonflocken.


Där efter grusades dock resten av dagens planer då Jossan inte riktigt kände sig 100-procentig, troligtvis p.g.a. något som ätits och eftermiddagen ägnades istället åt ljudbok och internet på hotellrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar