fredag 6 april 2012

Patio Bellavista


I tron om att vi hade bestämt oss för vilket företag som skulle ta oss på den planerade vinturen under morgondagen gick Anders ner till receptionen för att be dem hjälpa oss med bokningen men möttes då av en receptionist som absolut tyckte att vi skulle välja något av de andra bolagen för att få en mer personlig upplevelse.


Detta medförde att vi blev otroligt tveksamma på vårt beslut och ägnade någon timme åt att söka efter andra bolag som erbjöd det vi ville ha till ett rimligt pris.

Vi funderade ett tag på att ta tunnelbanan själv till Maipo men eftersom vi inte hade förbokat någon vingårdstur samt att det ju var helgdag nästkommande dag (söndag) så vågade vi inte chansa på detta.
Till slut bestämde vi oss för ett företag som receptionisten bokade åt oss och efter lite krångel, eftersom vår hotellpool var stängd för rengöring, så vi fixade vi så att vi kunde få gå till deras partnerhotell och låna deras terrass istället.


Det blev inte speciellt lång tid i den brännheta solen men det var nog mer än nog för våra inte så solvana kroppar.

På kvällen hade vi planerat in att åka till Patio Bellavista som är ett ställe i Santiago där mängder av restauranger och barer finns. Det är även hit de flesta turister tar sig om kvällarna eftersom det är säkert att vara där i och med alla vakterna både innanför och vid ingångarna till området.


Vi tog plats vid ett bord på den restaurang som vår receptionist rekommenderat och var i slutändan mycket nöjda med vårt val och receptionistens rekommendation. Vår middag bestod av en supergod köttbit med rödvinssås och potatis samt en förrätt bestående av några pirogliknande saker med ost inuti och det räckte gott och väl att dela på detta! Hittills har det varit så i alla länder vi har varit i, att det räcker gott och väl att dela på rätterna och att det är otroligt vanligt att man gör så när man äter på restaurang. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar