torsdag 26 april 2012

Fort Lauderdale


Någonstans på vägen igår blev Josefin magsjuk igen och det blev en inte allt för angenäm natt vilket gjorde att det blev en seg morgon där vi båda hoppade över frukosten som erbjöds på hotellet.
Idag var planen för vår del att ta oss till Fort Lauderdale och vårt hotell för de två nästkommande nätterna och eftersom de ville ha hela 70 USD för att skjutsa oss dit så valde vi att ta det inte riktigt lika smidiga men otroligt mycket billigare alternativet hotell shuttle till Miami flygplats, buss till tågstationen, tåg, buss till flygplatsen, hotell shuttle från Fort Lauderdale flygplats för den totala summan av 10 USD inklusive dricks!

Eftersom Josefin fortfarande var dålig och orkeslös så bar Anders Josefins ena väska under stora delar av tiden vilket gjorde att vi fick om möjligt ännu mer undrande blickar och frågor från nyfikna amerikaner. Amerikaner är verkligen inte blyga av sig och en man kom nyfiket fram och undrade ifall Anders var med i armén ;). Ifall hans undran berodde på hans gröna militäryggsäck eller att han bar på så många väskor förtäljer inte historien!

Väl framme på det nya hotellrummet blev det några timmars slappande innan vi blev upphämtade av Elle, Peter, Johan och Stefan som nu hade anlänt till Florida och som vi ska åka på kryssning med! Det roliga i denna historia är att vi lärde känna dessa fyra underbara individer på en karibienkryssning för 2 år sedan och nu återförenas vi för att åter igen åka på en kryssning tillsammans =).

Peter och Elle

Stefan och Johan

Denna kväll bestod av lite uppladdning inför kryssningen med god middag på en restaurang nere vid stranden i Fort Lauderdale som enligt oss är mycket finare än området vid Miami Beach så missa inte detta område ifall du far till Florida!

Det blev sedan en tidig kväll för att ladda inför morgondagens gemensamma tur till Everglades för att kolla på Alligatorer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar