måndag 30 april 2012

Kryssningsdag 3 - På båten


Tisdag och strålande väder ombord på båten. Det var nog många som brände sig rejält denna dag då det fläktade ganska så bra hela tiden så du kände dig aldrig riktigt att du blev varm. Vi solade bara några timmar på förmiddagen och tog det mest bara lugnt på eftermiddagen och njöt av all den goda maten som finns ombord.

Josefin är extra glad över den gratis room-service som finns och kände sig tvungen att beställa minst en sak om dagen från denna meny J.

En av båtens två klätterväggar samt till höger balkonger tillhörande några av sviterna ombord
Och för att inte bryta en god tradition blev det även denna kväll en fördrink i Viking bar och där efter en fantastiskt god middag. Vi har på denna kryssning köpt till ett vinpaket (guldpaketet) som är det billigaste paketet och består av 5 stycken flaskor på 1 vecka vilket gör att vi kan välja från en lista på ca 6 vita och 6 röda viner som kostar lite mer än de vi brukar välja utan att betala något mer. Det som är perfekt här på båten är också att man kan spara sin flaska i flera dagar samt efterfråga den i olika restauranger ifall man vill.

Promenadgatan mot Aqua theater
Efter någon timme på casinot och lite skönsång, efter 12-slaget, för Johan som fyllde år nästkommande dag så var det natti-natti för vår del och uppladdning inför nästkommande stopp på St. Thomas. 

Elle med vacker solnedgång, kort tagit av Peter från deras balkong

1 kommentar:

  1. jag vill ocksååå på kryssning, jag kanske kan hänga med på nästa ? ;)

    SvaraRadera