måndag 30 april 2012

Kryssningsdag 7 - På båten


Lördag, den andra heldagen i rad och den sista dagen ombord på båten tillbringade vi med att sola, dricka ännu en ananasdrink och kolla på en vattenshow baserad på disney-filmen Madagaskar.



På eftermiddagen spelade vi lite minigolf och då vi passande nog var där precis när en minigolfturnering skulle börja kände vi oss tvingade att delta J.


Ifall någon har spelat minigolf med Josefin så vet ni att hon efter 2 hål brukar börja lessna och slå iväg bollen utan att sikta så ni kan ju tänka er både hennes och Anders förvåning då hon denna gång verkligen överträffade sig själv och lyckades både komma runt 2 under par samt med ett mindre slag än Anders vilket hon självklart påminner honom om var och varannan dag ;). I själva turneringen slutade vi på hedrande 6:e och 8:e placering av 20 stycken deltagare. Josefin hade 3 slag mer än vinnaren vilket hon var mycket nöjd över på dessa 9 hål.

Kvällen ägnades åt middag samt en komedi-show som visats varje kväll under denna vecka där det var två stycken stand-up-komiker som uppträdde. Det var stundvis riktigt roligt, speciellt då de improviserade en hel del beroende hur publiken betedde sig.

Det har varit en fantastisk vecka ombord på båten men för våra midjemåtts skull är det nog tur att kryssningen inte är längre än vecka. Så mycket god mat som du kan äta dygnet runt går nog nästan inte att hitta någon annanstans i världen, helt underbart på alla sätt och vis och absolut något som vi kommer att göra om!


Utsikt från baren




1 kommentar:

  1. Ni ser ut att ha det riktigt bra!! Härliga bilder också :D Bra där med minigolfen också Jossan! Kramar

    SvaraRadera