torsdag 6 maj 2010

Lugn dag i Sydney

Eftersom det var så varmt och soligt denna onsdag så tog vi chansen att sola oss några timmar. Vi funderade först på att åka till Bondi beach men eftersom man var tvungen att åka buss i ca 25 minuter för att komma dit så valde vi istället att lägga oss i den vackra botaniska trädgården.


Efter någon timmes solande så började vi gå tillbaks igen. På vägen passade vi på att kika in på ett internetcafé för att kolla på lite hotell och dylikt. Internetcaféer finns det en hel del av här i Australien men de kostar oftast kring 3 AUD (ca 21 SEK) i timmen vilket ju snabbt kan bli ganska så mycket pengar. På hotellen är det ingen idé att ens tänka tanken att använda internet för de tar oftast kring 11 AUD per timme!



Kvällen ägnade vi i sällskap av det danska paret vi träffat ute i helgen. Vi var ut och åt middag på en restaurang vid Darling Harbour med härlig utsikt över stora delar av hamnen och gick sedan hem till deras lägenhet för lite vin och småprat innan det var dags att avsluta en trevlig kväll eftersom de ju, till skillnad mot för oss semesterfirare, tråkigt nog skulle upp och jobba dagen efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar