fredag 14 maj 2010

Dykning

Tisdag och efter frukosten var det dags att fylla i lite papper inför dagens dykning. Där efter fick vi instruktioner om dykutrustningen och om hur den skulle användas. Anders som siktar mot certifikatet fick även själv visa att han att förstått hur man satte ihop och tog isär alla delar.


Första dyket var inget riktigt dyk utan mer som ett provdyk på grunt vatten där man kunde ställa sig upp ifall man ville. Där fick vi testa på lite olika övningar som att slänga ifrån oss luftaggregatet och fånga det igen samtidigt som man blåste bubblor som bevis på att man inte höll andan helt, vi fick träna på lite olika handtecken samt lite andra övningar som man måste kunna behärska för det första dyket. Efter detta testmoment kände Josefin att dykning inte var något för henne så hon följde inte med på det djupa dyket utan la sig istället på en solstol och njöt av det härliga vädret.

Anders fick dyka två stycken dyk på ca 12 meter och ett på cirka 5 meter där han fick göra lite olika övningar för sitt dykarcertifikat.

På kvällen var vi ut och åt mongolisk buffé som var otroligt god! Man plockade själv ihop sina ingredienser och så wokade de ihop dem åt en, helt perfekt =).
Där efter blev det dyk-plugg för Anders del och internet för Jossans innan det var dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar