söndag 23 maj 2010

Hundvalpar och kattmatning

Efter några härliga timmar på varsin solstol gick vi iväg till Boracay´s turistinfo för att höra oss för lite mer om flyg tillbaks till Manila. Tyvärr verkar det vara dyrare att flyga åt det hållet..men så är det väl alltid eftersom de ju vet att man på något sätt måste ta sig härifrån!

Eftersom Jossan hela tiden pratat om att åka och kolla in hur hästarna ser ut och eventuellt boka en ridtur så tog vi oss en tricyle bort till stallet här på Boracay. Hästarna såg otroligt välmående ut och var i storlek och typ som små Islandshästar. Efter att ha pratat lite med ägarinnan till stallet bokade Jossan in sig på en 2-timmars tur klockan 6 nästkommande morgon.


Mannen som kört oss dit väntade på oss medans vi var in till stallet och körde oss sedan tillbaks igen. På vägen ner från huvudvägen till strandpromenaden gick vi förbi en liten veterinärstation där en veterinär var i full färd att vaccinera små 8-veckors Beagle-valpar som var gudomligt söta! De som ägde dem riktade direkt in sig på Jossan och berättade ett flertal gånger att de var till salu, så det var nog tur att det inte är allt för lätt att importera hundar hem till Sverige ;).

Vi kikade även in på en liten matbutik och inhandlade 2 konservburkar med sardiner i tomatsås till våra kära kattvänner och väl hemma bjöd vi dem på en liten smakbit som de slukade otroligt fort! Att de fräste åt oss även när vi ställde ner matskålen valde vi att se som ett tack!


På kvällen var vi ut och åt på den Thailändska restaurangen Zulu Plaza tillsammans med Mikaela och Peter. Maten var otroligt god och speciellt Anders var helt lyrisk över att de serverade hans favoriträtt samt att de var riktigt duktiga på att tillaga den.

Efter lite kortspel och allmänt småprat på stranden utanför Blue Mango var det ännu en gång dags att säga god natt till våra nya vänner och invänta nästkommande härliga dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar