fredag 7 maj 2010

Mot Brisbane

Torsdag och dags att checka ut från vårt motell. Vi lämnade vårt bagage vid receptionen och åt ännu en kebab (det billigaste här ;) ) Där efter blev det ännu några timmar i solen på varsin solstol vid motellets pool. Vi varvade timmarna med att sova, lyssna på ljudbok och läsa innan vi tog oss en promenad in till stan för att inta lite middag.

Hittade ett billigt pizza-pasta ställe varifrån vi köpte med oss varsin pasta som vi åt på en parkbänk utanför innan vi gick tillbaks för att roa oss med lite ljudbokslyssnande/bloggskrivande innan det var dags att hämta ut bagaget och bege oss bort till bussen som skulle ta oss till Brisbane.

Bussturen gick än en gång snabbare än väntat i och med vårt filmtittande och efter en kort taxiresa var vi framme vid vårt hotell, Medina. Vår taxichaufför var riktigt pratsam och hann på den korta resan vi gjorde med honom berätta om att han ursprungligen kom från Afrika, att han hade 4 systrar, 30 kusiner, 2 söner och en 3:e på väg om 10 veckor o.s.v. Riktigt trevlig var han i alla fall =).


Vi tog oss en kort rundtur på hotellet för att kolla in bastun och då mötte vi på en i hotellets personal som glatt visade oss poolen (som egentligen var stängd), tennisbanan, gymet och bastun (som tyvärr var ur funktion för tillfället).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar