fredag 7 maj 2010

Brisbane

Eftersom vi var vakna lite längre än planerat igår, då vi hade betalat för 24-timmars internet och ju ville utnyttja det fullt ut, så blev det en lite längre sovmorgon idag innan vi begav oss ut för att kika runt lite i Brisbane.

Vi gick längs en promenadväg vid vattnet innan vi svängde in i själva centrum som ligger ca 5-minuters gångväg från vårt hotell. Efter lite letande hittade vi ett food court med mängder av små restauranger där vi lyckades komma precis till den sena lunchtiden och kunde fynda matlådor för 4 AUD styck, alltså ca 28 kr styck.



Där efter gick vi tillbaks till hotellet eftersom vi planerat att utnyttja möjligheten att spela gratis tennis. Eller det är gratis så länge du inte slår bort någon boll då det kostar 5 AUD per boll. Vi lyckades i alla fall komma gratis ur vårt spelande och efter lite egna regelförändringar så utsåg sig Jossan glatt som vinnare i dagens match!


Vi passade även på att utnyttja utomhusbubbelpoolen innan vi gick tillbaks till hotellrummet för att så småningom gå ut och handla hem lite mat som vi åt på rummet med utsikt över Brisbane.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar