onsdag 19 maj 2010

Klippning

Nu börjar det bli svårt att hålla isär dagarna här eftersom de flesta dagar ser ungefär likadana ut för vår del. Denna dag blev det precis som igår teoriplugg för Anders och sol och bad för Jossans. Havsvattnet är så otroligt varmt här att det knappt svalkar när man badar men det lilla det ger räcker i alla fall för att man ska klara av att lägga sig och steka solen en stund till. Dock har vi förvånat oss själva genom att hamna under parasoll ett flertal gånger vilket är ett bra riktmärke för hur varmt det faktiskt är här eftersom vi två aldrig brukar vilja befinna oss i skuggan!

På eftermiddagen strosade vi upp till huvudvägen och hittade efter en stund fram till en frisör som klippte Anders för den hiskeliga summan 100 Peso, alltså mindre än 20 kr ;). Nöjda och glada tog vi oss sedan ifrån denna mycket hektiska men lilla väg ner till en restaurang på strandpromenaden där Jossans testade en Filippinsk fläskkötträtt som var riktigt god förutom att det var lite väl mycket sweet chili smak i såsen.


Väl tillbaks på hotellet blev det samma som flera kvällar tidigare dykplugg, internet och ljudbok innan det var dags att avsluta ännu en underbar dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar