torsdag 6 maj 2010

Surfers Paradise

På morgonen flög vi till Guldkusten där vårt första mål var Surfer´s Paradise som till vår förvåning inte bara kallas för det utan det är verkligen dess namn. Detta är dock precis som det låter en stad för surfare vilket innebär mycket vågor och mycket fest!


Själva staden är en salig blandning av höga hotell och små mysiga butiker och restauranger. Just nu har de en festival där så varje dag är det lite olika uppträdanden och shower av olika slag. Vi kollade bland annat in ett band som spelade på en scen mitt på stranden samt några akrobater som låtsades vara från Ryssland och helt klart var de bästa akrobater vi någonsin sett!


Bröderna Jonsson, här ligger ni lite i brygga ;)
Efter en liten rundtur på vårt hotell upptäckte vi att de hade en utomhusbubbelpool vilken vi ju självklart var tvungna att testa. Frusen som Jossan är tyckte hon att den var alldeles för kall men det var hon dock ensam om att tycka ;).

Efter en god med något för dyr (all mat är dyr här) middag på restaurangen Charlie´s begav vi oss till en Irländsk pub där det spelades hit-låtar live. Efter några timmars dansande där begav vi oss sedan trötta och nöjda tillbaks för att sova på vårt fina hotellrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar