fredag 5 mars 2010

sol och bad

Middagen på Marina Pirata blev än en gång lyckad och vi följde ett vinnande koncept och även denna gång blev det löksoppa samt räkor. Vi delade även på en förrätt bestående av friterade bläckfiskringar, smakade lite som fiskpinnar enligt oss.


Överallt i dessa länder finns det kuponghäften som man kan använda på diverse olika restauranger och aktiviteter så igår utnyttjade vi dessa och fick varsitt gratis glas rött vin och alla vet vi ju att gratis är gott ;).

Idag fredag har vi varit här en vecka och vi fortsätter i samma härligt lugna tempo. På förmiddagen var vi nere vid stranden och låg en stund vid strandkanten och njöt av det alldeles ljumma havsvattnet. Sedan har vi ägnat resten av dagen åt att ligga här vid Sea breeze på varsin solstol lyssnades på våra ljudböcker.

Denna katt bor här på Sea breeze och har här på bilden intagit sin sovplats för natten.


Ikväll tänkte vi grilla lite kyckling och förhoppningsvis blir det lika gott som sist vi grillade =).

Hoppas allt är bra med er alla där hemma i kylan, ni ska veta att vi verkligen uppskattar att ni följer oss på vår resa samt att få läsa alla era härliga kommentarer!

2 kommentarer:

  1. Man blir inte alls avundsjuk på er. Här hemma är det minst lika bra! Snöström, driv-is och afterwork på Prisma Kebab med sanslösa priser!

    Ta hand om er och roa er kungligt!

    Hälsningar
    Fredrik och Anna Olsson

    SvaraRadera
  2. Har precis hittat hit, ni verkar ha det kanon! Många hälsningar från Härnta!
    =)

    SvaraRadera