måndag 29 mars 2010

Mot San Fransisco

Torsdagen blev en resdag som började med att vi efter lite om och men lyckades få tag på en taxi som tog oss till flygplatsen för 40 USD istället för 57 USD som den första hade sagt eftersom alla avrådde oss för att försöka ta oss dit med buss.
Vårt flyg gick först till Washington DC där vi bara klev av det ena planet och direkt ombord på nästa som skulle ta oss hela vägen till San Fransisco.

Väl framme i San Fransisco bar det iväg med tunnelbana till hyrbilsdelen av flygplatsen där de till vår lycka visade sig att de hade slut på den biltyp vi hade valt och betalt för (Chrysler Cab) så då fick vi ta en vit Ford Mustang Cabriolet istället!! Så det mullrade otroligt härligt när vi for ut från flygplatsen och in mot San Fransisco.


Checkade in på vårt hotell Heritage Marina och gick sedan och åt lite god italiensk mat. Turen verkar ha förföljt oss även till San Fransisco så denna kväll bjöd servitrisen på en efterrätt då vi hade berättat att vi var ute på en resa runt hela jorden =).

Vi har fått en kanonstart på vår vistelse här i San Fransisco och är redan mycket förtjust i denna stad med alla dessa branta backar överallt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar