fredag 12 mars 2010

Eagle Beach, California Lighthouse och Divi-träd

Efter lite om och men kom det äntligen en buss som kunde ta oss in till staden denna onsdag där vi sedan bytte buss direkt för att fara vidare mot de norra stränderna. Vi stannade vid Eagle beach eftersom vi läst att det var en prisbelönt strand som dessutom skulle ha det mest fotograferade Divi-trädet (Speciellt lutande träd från Aruba) stående vid strandkanten.

Vi ägnade dagen åt att sola och bada samt lyssna på alla dessa amerikanare som pratar vitt och brett om allting! Efter någon timme blev det happy hour i strandbaren så då passade vi på att beställa in lite Jordgubbs och Mango Daiquiri, otroligt goda!


Till kvällen hade vi bestämt oss för att möta upp familjen Lindström (svenskarna från Sea Breeze) för att gå ut och äta på en italiensk restaurang som ligger precis vid Aruba´s kända fyr California Lighthouse. Vi intog riktigt god mat och dryck där och kollade på den vackra solnedgången som tyvärr skymdes något av några moln som envisades med att vara i vägen. Restaurangen var i alla fall otroligt mysig med riktigt fin utsikt. Anders passade på att ta kvällens specialitet, Hummer, vilket enligt honom var otroligt god!




På vägen hem hade vi alla bestämt oss för att hitta Divi-trädet som vi två tidigare under dagen hade letat efter. Och efter lite om och men samt förfrågningar till ett flertal personer så hittade vi äntligen fram till två stycken träd längs strandkanten, vilket som är det mest fotograferade kom vi dock aldrig riktigt fram till men vi tog något kort på varje för säkerhets skull =).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar