lördag 27 mars 2010

Sista dagen i Karibien

Lördag och sista heldagen ombord på Liberty of the Seas tillbringade vi med att sola, spela lite minigolf och åka skridskor i deras inomhusrink.

Jossan vann över Anders i mingolfen så nu är det bäst att hon aldrig mer spelar så att hon alltid leder över honom ;).

Skridskorna som erbjöds var ungefär som slalompjäxor både i modell och knäppning och nästan alla hade små konståkningspiggar längst fram som försvårade skridskoåkningen för oss som inte är vana vid dem. Lite tråkigt var det allt att man bara fick åka runt, runt i samma varv efter varandra men samtidigt är det ju otroligt häftigt att ha åkt skridskor mitt ute på det Karibiska havet! Anders saknade dock puck, klubba och mål vilket inte riktigt var något som fanns att tillgå här ombord.


Under hela veckan ombord har de stått och sålt guldkedjor till ett bra pris så efter några dagars tvekan slog vi äntligen till. Så Charlie och Milou nu behöver nu inte längre känna er åsidosatta för när vi far ner till Göteborg i sommar för att hämta hem vår Tequilaflaska ska vi även hämta hem varsin 18 Karats guldhalskejda som är specialgjorda just till er!! Pricken över i:et var att Jossan fick ett guldarmband på köpet eftersom vi köpte över en viss längd.

Där efter ägnade vi en stund åt att byta bilder med några av våra nyfunna vänner ombord så nu har vi mängder av bilder från kryssningen, förutom de vi själva har tagit, vilket ju känns extra roligt!

Sen blev det till att skynda sig upp till Diamond Loungen för att njuta av vår sista kväll som VIP (för denna gång ;) ). Det blev champagne, drinkar och massa prat med den Amerikanska familjen som ikväll hade med sig en lista på hotell vi måste kolla in i Las Vegas och en liten handritad karta så att vi enkelt skulle hitta till dem. Vi fick även deras mailadress och telefonnummer så att vi skulle kunna ringa till dem ifall vi hade några frågor under vår resa, så än en gång fick vi känna på hur trevliga och hjälpsamma människor kan vara =).


Under kvällen blev det så dags att säga hejdå för denna gång till flera ur vårt kryssningssällskap och vi vill verkligen tacka för ert sällskap! Det har varit helt underbart att få lära känna er och vi har verkligen trivts i ert sällskap där det aldrig har varit långt till ett skratt! Vi hoppas verkligen att vi ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar