torsdag 4 mars 2010

Lugnet i Aruba

Idag söndag tog vi oss ner till stranden för att ligga och sola oss någon timme. Det är nog tur att det är så pass molnigt som det ändå är för annars hade vi nog aldrig klarat av att vara ute allt för långa stunder! Vi hann även med att ta oss några välbehövliga dopp i det härligt ”svalkande” havet innan vi begav oss tillbaks till rummet för att förbereda lite inför vår grillkväll.

Kvällen blev otroligt mysig och maten riktigt god. Vi satt ute hela kvällen och pratade med ett annat svenskt par som är här på semester med sina två barn.


Måndag, ännu en dag i lugnet så det finns inte speciellt mycket att berätta om våra dagar just nu. Vi tillbringade hela dagen här med att sola, bada och lyssna på våra ljudböcker.
På kvällen var vi ännu en gång och åt på Marina Pirata och denna gång intogs fransk löksoppa och räkor innan vi gick hem och såg en film på vår dator som verkligen har varit guld värd på denna resa!

Vi bara njuter och njuter av värmen, solen och ledigheten! Det är fortfarande svårt att förstå att vi verkligen är ute på vår drömresa och att det inte bara är en härlig dröm som vi alldeles snart måste vakna upp ur.

Eftersom detta var tänkt att vara hellugna dagar så har vi verkligen gått in för det och på tisdagen blev det ännu en dag i solstolarna samt i poolen.


Till kvällen grillade vi lite fläskfilé och majskolvar vilket verkligen blev supergott! Där efter satt vi uppe och pratade lite med en kvinna från Canada som verkligen ”visste bäst om allt” innan det var dags för sängen.

Eftersom vi nu har lyckats vända på dygnet sedan våra tidiga morgnar i Sydafrika så intog vi en sen frukost vid 11-tiden på onsdagen och begav oss sedan in till stan med bussen. Butikerna kryllade av folk vilket vi snabbt förstod berodde på folket från de 4 kryssningsfartyg som precis kommit till staden.


Vi strosade mest runt mellan butikerna och kikade lite smått på vad som där fanns att erbjuda. Dock resulterade de flesta besöken i butikerna, till butiksägarnas förtret, att vi glatt konstaterade att vi troligtvis kommer att finna ett liknande klädesplagg, som det vi fastnat för, till halva priset när vi kommer till Filippinerna!


Efter lite lunch samt lite inhandlande av mat på ett supermarket så tog vi bussen hem till Sea breeze och intog resterna från gårdagens grillning på tomtens uteplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar