tisdag 23 mars 2010

Kryssning dag 1 - Till havs

Måndag och vår första heldag till havs ägnade vi oss åt att sola, bada, gå runt på båten och äta av de otroligt stora och goda bufférna som dukas fram till frukost och lunch varje dag.

Det finns massor att göra ombord på båten och det känns som att ifall man vill så finns det hela tiden saker att sysselsätta sig med och om inte annat kan man ju ägna sig åt att äta eftersom det erbjuds gratis (förbetald) mat dygnet runt =).

Middagen denna kväll var den första formella middagen så då fick kostymen och finklänningen som vi burit runt på fram tills nu äntligen komma till användning. Det var roligt att se att så många hade tagit fasta på kvällens dresskod och till och med barnen kom uppklädda till tänderna i fina klänningar och kostymer!


Ikväll fick vi även sällskap av vårt andra bordsällskap, Stockholmsparet Sofie och Jonas, och även denna kväll blev otroligt lyckad med god mat och jättetrevligt sällskap.

Efter middagen förflyttade vi oss till en bar där det var karaoke vilken Elisabeth och Joakim med bravur ställde upp i och lät alla dansa loss till en ABBA-låt. Elisabeth och Peter (Bordssällskap 1) reser tillsammans med ett annat par, Stefan och Johan, och vid deras middagsbord sitter paret Patrik och Joakim så det var alltså denna Joakim som Elisabeth sjöng karaoke med =). Kvällen till ära bjöds vi på Bellini, en champagne drink av Elle och Peter bjöd sedan dem på frozen Mojito, otroligt gott!

Bilden är tagen av Joakim när vi var på Haiti dagen efter denna dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar