lördag 5 juni 2010

Sista dagen på paradisön Boracay

Fredag och vår sista dag i paradiset här på Boracay. Det var verkligen varit 18 helt underbara dagar här och vi kände helt klart att vi kunde ha stannat några dagar till utan problem! Fördelen med denna ö är verkligen att valmöjligheterna är så stora, ifall du bara vill ta det lugnt går det alldeles utmärkt men ifall du vill ha aktiviteter såsom dykning och allehanda vattensporter, fest /eller shopping så hittar du det alldeles runt hörnet.

Vi ägnade dagen åt att sola, shoppa lite (Jossan har än en gång utökat sitt klänningsförråd) och bara njuta av tillvaron. På kvällen passade vi på att än en gång njuta av en helkroppsmassage på samma ställe som för någon dag sedan innan det var dags att avnjuta vår fria middag på Blue Mango.



Middagen var en tre-rätters där man fick välja rätterna från en specialmeny. Rätterna var kanske inte de roligaste men Anders tyckte mycket om vårrullarna som serverades till förrätt och Jossan blev riktigt förtjust i efterrätten som smakade som svenska pannkakor med mango, chokladsås och mangoglass till =).

Där efter tog vi farväl för denna gång (håller tummarna för att ni, Mikaela och Peter, kan komma och hälsa på i Härnösand i sommar!) och begav oss in på rummet för att packa ner våra saker och gå och lägga oss eftersom det skulle bli en tidig morgon nästa dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar