lördag 5 juni 2010

Dags för dykning igen

Tisdag och start för Anders Advanced Open Water kurs. Efter lite teori for han iväg för de första två dyken på kursen. Det första dyket skulle vara ett dyk i strömmar men då det inte var speciellt strömt denna dag så blev det mer som ett Fundive, alltså ett dyk helt utan speciella krav på ca 20 meter.



Nästa dyk var ett ca 30 meter djupt vrakdyk på det nersänkta skeppet Camia II. Anders uppskattade verkligen detta dyk både för allt han fick se och för att han fick chans att dyka tillsammans med Peter som håller på och utbildar sig till Divemaster just nu. Enligt Anders var det en otrolig upplevelse att få se alla vackra fiskar och att simma ut och in i skeppet. Här kan ni kolla in dykupplevelsen i den film som Chad har filmat och klippt ihop.

Eftersom det var ganska så mulet väder mest hela dagen idag så passade Jossan på att börja ta itu med verkligheten genom att sitta och skriva på sitt examensarbete under ett flertalet timmar i hotellets restaurang med en fantastisk utsikt ut mot stranden och havet.

När vi bokade vårt hotellrum på Blue Mango inkluderades en gratis middag och vi hade egentligen planerat att ta den idag men ändrade oss vid middagstid och åt istället varsin ”vanlig” rätt. Jossan testade på den Filippinska rätten Adobo med kyckling och blev riktigt förtjust!

Kvällen blev lugn då Anders ju har en hel ny bok att läsa för denna kurs och det blev tidigt i säng eftersom 3 dyk väntade för Anders del under morgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar