fredag 4 juni 2010

2010-05-23 En öl kan leda till mycket=)

Söndag och Filippinarnas festardag nummer ett! Vi solade och tog det lugnt mest hela dagen precis som de flesta andra dagar här. Det blir en hel del fruktdrinkar och färsk mangojuice för vår del eftersom det är så otroligt billigt och fantastiskt gott!!

På kvällen var vi ut och åt middag tillsammans med Mikaela och Peter på Nigi Nigi där vi sedan blev kvar för några Long island icetea och en 1-liters drink. Efter ett tag kom även en av dykinstruktörerna, Dustin, från Blue Mango dit med sin fru Keye (osäker på stavningen) och en kille från USA, Chad, som tidigare arbetat hos dem. Chad följde med oss vidare till nästa bar medans det lyckliga paret som precis fått reda på att de väntade barn vandrade hemåt. Till baren kom även ett annat par som ska gifta sig nästa vecka samt brudens mor som var helt galen! Modern drack Tequila som vatten, tyckte att vår otroligt starka drink innehållandes mer än 7 olika spritsorter var alldeles för söt och ville otroligt gärna dansa på bardisken, kan ju tillägga att hon nog var en bra bit över 60 ;).



Vi vandrade sedan vidare längs strandpromenaden och stannade till för lite förfriskningar på Juice bar innan vi traskade vidare till Summerplace där vi dansade, drack och pratade en massa. Ett amerikanskt par nu boende i Japan som vi talat med på Nigi Nigi mötte upp oss här för några drinkar innan det var dags för oss att inta lite nattemat och sedan traska hemåt.

Det hela kan sammanfattas som ännu en otroligt trevlig kväll tillsammans med Mikaela och Peter och de andra som ville hänga på =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar