fredag 12 mars 2010

Palm Island

På tisdagen hade vi sedan tidigare bestämt att fara ut till Palm Island tillsammans med Ella-Katrin, Jonas, Gabriel och Isa (från och med nu kallade familjen Lindström)som också de bor på Sea Breeze. Det blev en otroligt härlig och rolig dag ute på denna all inclusive ö.

På ön får man äta så mycket man vill från en buffé samt att de grillar hamburgare mm, all dryck ingår samt nästintill alla aktiviteter. Det finns ett litet vattenland med vattenrutschbanor, bananbåt, möjlighet till att snorkla och en fin strand med solstolar där ute och man tar sig dit och hem med en liten båt som kommer på bestämda tider.



Innan vi for med bananbåten visste vi inte om att folk åkte av den stup i kvarten ute på havet förens första halvan på vår tur for av i en kraftig sväng. Så det blev till att hålla ett krampaktigt tag i handtaget för att ens ha en chans att sitta kvar. Vi kan ju stolt meddela att vi två var de enda som inte for av båten en enda gång under vår andra tur, så det kommer nog dröja ett bra tag innan Jossan slutar skryta om sina otroliga armmuskler ;).

Till kvällen grillade vi lite kyckling som intogs med supergod egengjord tzatsiki ute på vår lilla altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar