torsdag 4 mars 2010

Aruba

Fredagsförmiddagen ägnades åt lite blogguppdateringar samt annat fixande med internet och vid 12 bar det av med bussen till Miami International Airport.

På flygplatsen hittade vi en butik som sålde ut allt för 10 dollar så där passade vi på att fynda ett par örhängen samt två par manschettknappar =).

Efter 2,5 timmes flygtid var vi framme på Aruba och fick känna värmen slå emot oss även fast det var kväll. Helt underbart!! Vetskapen om att vi skulle stanna här i 2 fantastiska veckor och bara ta det lugn kändes även den helt underbar.

Vi fick skjuts från flygplatsen med Philip som äger Sea breeze där vi hade förbokat vårt boende för denna tid. Det är ett litet ställe med 10 stycken rum samt inhägnad tomt med en liten pool och flertalet bord, en grillplats samt ett mysigt utrymme under tak med soffor och ett långbord vilket är perfekt för varma härliga kvällar.


För er som inte visste det så tillhör Aruba och 2 andra närliggande öar Holland och därför är det en hel del Holländare här och de flesta tror att vi är därifrån och pratar glatt på innan de förstår att de måste byta till engelska för att vi ska förstå. Dock har Aruba ett helt eget språk som är hopkomponerat av 7 olika världsspråk och de har en egen flagga samt egen valuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar