tisdag 23 mars 2010

Kryssning dag 3 - Haiti

På tisdagen var det dags för vårt första stopp vilket var Labadee på Haiti. Tråkigt nog var detta ett riktigt turiststopp eftersom Royal Caribbean äger denna del av Haiti och det är ingen riktig stad utan mer som en stor resort där turister från båten kan sola, bada, handla på en marknad och äta gratis på någon av de 3 restauranger som finns där.



Vi strosade runt någon timme och kollade lite men det fanns inget riktigt speciellt att se så efter lunchen, tillsammans med de 3 paren beskrivna i det förra inlägget, då det också började regna klev vi ombord på båten igen.

Att det var mulet och dåligt väder hela dagen förbättrade dess värre inte heller vårt intryck av Labadee.

Efter några timmars powernap för att ta igen några dagars förlorad sömn så var det en än gång dags för middag tillsammans med vårt trevliga bordssällskap i Michelangelo matsalen.
Denna kväll passade vi på att testa vår tur i kasinot och så var vi ju tvungen att träna lite inför Las Vegas ;). Anders vann en gratis tur till Stingrockor på Cayman Island i ett lotteri där alla lotter var gratis så det var riktigt roligt!! Även Elle gick med vinst och fick en DVD och t-shirt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar