söndag 21 mars 2010

Bayside market

På lördagen tillbringade vi några timmar nere vid Bayside market i närheten av Miami port där det fanns en hel del butiker och uterserveringar. Dagens inköp blev en keps till Anders med lite smygreklam på ;).


Nere vid Bayside market fanns även en scen där ett band spelade salsa-musik och alla som ville kunde gå fram och dansa. Det var en otroligt mysig upplevelse att se alla glada människor som dansade och samlades runtomkring de dansande för att dricka någon god juice eller drink i den härliga värmen. Pricken över i:et var ett äldre par som verkligen släppte loss och såg så lyckliga ut när de dansade tillsammans =).


Till och från marknadsplatsen åkte vi med deras metro som är som en tunnelbana fast uppe i luften. De större tågen som går längre sträckor kostar pengar medans de små tågen som datastyrdes automatisk utifrån var helt gratis att fara runt med.

Det blev sedan ännu ett mål mat på restaurangen precis vid vårt hotell innan det var dags att byta om eftersom vi denna kväll hade bestämt oss för att testa Miamis uteliv! Det blev en sen men otroligt rolig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar