onsdag 17 februari 2010

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag blev för vår del en slappardag. Vi började dagen tidigt med en morgonpromenad i skogen men tyvärr fick vi inte syn på några roliga djur. Det berodde troligtvis på vinden eftersom de flesta djur är i rörelse då det blåser eftersom de inte på samma sätt kan känna lukten av farliga djur.

Under dagen låg vi mest i vår mysiga stuga och halvsov, läste och bara tog det lugnt. Till kvällen for vi på en tur med bil ut för att leta efter lite djur. Men än en gång förstörde vinden för oss samt att det började regna och åska på slutet. Vi hann i alla fall skåla i champagne som de hade med sig, det var två rangers samt managern, hans flickvän med barn och så den ursöta Jack Russel n Baxtian.


Vi avslutade vår sista kväll på Tsakane game camp med den afrikanska rätten Boboti som vi även tidigare testat samt afrikansk öl/cider (Castle/Savanna). Där efter blev det ännu en kväll som vi var tidigt i säng eftersom klockan ställdes på den alldeles okristliga tiden 03.45.

Vi är otroligt nöjda med vår vistelse på Tsakane, personalen var otroligt trevlig och hjälpsam, själva boendet var jättemysigt och maten var riktigt god. Tyvärr fick vi ju se lite djur just kring där vi bodde men dagen i Kruger parken med dem som guider var värd mycket då vi ju bland annat kom riktigt nära elefanterna.

2 kommentarer:

  1. Kul att se bilder. :) Ni njuter...
    Catharina

    SvaraRadera
  2. Anders och Josefin21 februari 2010 kl. 14:56

    Catharina:
    Ja ibland fungerar internet så pass bra att vi kan få in lite fler bilder =) Ja vi njuter verkligen!!

    SvaraRadera