onsdag 17 februari 2010

Tsakane Safari Camp

Vi klev upp i ottan eftersom vi var medvetna om att det skulle bli en lång biltur till vår safaricamp, men vi var nog inte riktigt medvetna om att den skulle bli så lång! Vi körde ut från vårt boende vid 7 och var inte framme fören vid 17-tiden! Men men..själva körningen gick bra, det svåra låg i att hitta hit eftersom informationen var så knapphändig och visade oss helt fel, till slut hittade vi en kvinna som kunde rita en liten karta åt oss så att vi äntligen kunde hitta rätt. Och en sak var då säker, den sista biten av vägen var då inte tänkt att köras med vanlig personbil och absolut ingen hyrbil!

Väl framme blev vi väl mottagna och visade runt lodgen som var otroligt mysig med hyddor här och var. Det är endast vi som är gäster här så vi har hela stället samt all personal för oss själva vilket är otroligt härligt.


Bland det första vi gjorde efter att vi burit in våra saker i vår hydda var att åka ut på en kortare åktur kring lodgen och hann då med att se båda zebra, Vattenbock samt en jättespindel. Där efter avnjöt vi en god middag och gjorde sedan kväll tidigt eftersom vi ställde klockan på 4 inför morgondagens safari i Krugerparken.

Det var en helt otroligt bra start på vår safarivistelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar