torsdag 11 februari 2010

Flyg till Johannesburg

Tidigt startade vi denna morgon med taxi ut till flygplatsen för att hinna med vårt flygplan till Johannesburg. Tyvärr började det strula en del från och med nu, flyget bytte gate fram och tillbaka, sedan var planet försenat och vi blev erbjudna pengarna tillbaks p.g.a. att systemet låg nere o.s.v. men efter ca 1,5 timme kom vi iväg och själva flygresan flöt på fint.

Väl framme hämtade vi ut vår nya hyrbil som vi hyr via AVIS, en rätt så trevlig vit Toyota Corolla som vi endast betalar ca 2000 kr för 1 vecka inkl. fria mil och försäkringar.

Efter ca 15 minuters körande så hittade vi fram till vårt förbokade hostel, Mbizi, som var otroligt mysigt och har stor potential! Han som äger stället håller för fullt på att rusta upp det och bygga ut baren inför det kommande fotbolls VM:et i sommar.


Här har vi bara tagit det lugnt med lite middag på en närliggande restaurang och det blir nog en film och sedan tidig kväll då vi imorgon ska upp tidigt eftersom vi ska köra upp till vår Safari lodge, Tsakane Safari Camp som vi hoppas uppfyller våra förväntningar =).

Eftersom vi säkerligen inte kommer att ha tillgång till internet nu i några dagar då vi är på safari så kommer uppdateringarna att dröja…

Hoppas allt är bra med er där hemma, här är det verkligen helt underbart och vi njuter för fullt av varje dag!

2 kommentarer:

  1. Hej!Vi ser att ni har det jättebra och det känns skönt. Men ANDERS vad gjorde du, kasta sig från en bro i ett gummiband...
    Vi måste tipsa er om att nu har även vi fått till en hemsida här är adressen: www.123minsida.se/Gerdins kolla in när ni har möjlighet.
    Ha det så gott! Kram från Madde, Kjelle & Elin

    SvaraRadera
  2. ååh, vad underbart ni verkar ha det! jag har inte varit så duktig på att kommentera! hoppas ni har det super, och Anders bungyjump från den höjden, haha fan vad jag beundrar dig!! ;) Nästa vecka, tisdagen den 23/2 så ska jag och Aslan ha friluftsdagen tillsammans ;) Han ska sova hos mig från måndag kväll (borta hela måndag) tills torsdag eftersom att mamma o pappa ska på revy o sova borta onsdag-torsdag så får han stanna hela veckan :) även torres kommer någon dag senare ;) KRAMAR!!

    SvaraRadera