torsdag 11 februari 2010

Food Barn!

Eftersom vi ända sedan vårt förra besök på restaurangen Food Barn strax utanför Fish Hoek har velat återkomma och idag var det äntligen dags för oss att än en gång på uppleva denna kulinariska njutning! Redan i förväg hade vi i samspråk med Maria och Lennart diskuterat dess meny och vad vi skulle tänka oss att beställa för mat så väl där var valen inte speciellt svåra att fatta.

Denna tisdag började i alla fall med att vi for med bil ut mot Fisk Hoek tillsammans med Maria och Lennart som var så snälla och hämtade upp oss i Kapstaden på sin väg från Stellenbosch. Då det tyvärr var fullt på Bosse och Barbro´s B&B så förbokade vi dagen innan ett rum på ett B&B med gångavstånd till dem eftersom vi ju skulle ut och äta med dem på kvällen =).

Vårt rum på Wellwood lodge var rent och fint och kostade oss endast 450 kronor med frukost vilket vi var otroligt nöjda med.
Och så avslutningsvis till den fantastiska avslutningen på denna dag, den efterlängtade middagen! Maten var än en gång helt fantastisk och vi lyxade till det rejält och åt en tre-rätters middag!

Vi avslutade sedan kvällen med Champagne på Lala Phantsi Inn som Maria och Lennart bjöd på och det blev en kanonavslutning på vår ”gemensamma resa” då de ju tyvärr åker hem till kalla Sverige på torsdag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar