torsdag 11 februari 2016

Sen avslutning

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig. Vår tanke var självklart att skriva färdigt vår resedagbok när vi kom hem från den förra resan, men det har bara inte blivit av. Men bättre sent än aldrig! 

I och med att vi snart ska ut på resande fot, och tänkte låta bloggen vakna till liv igen, så känns det naturligt att först berätta om vad vi gjorde de sista dagarna efter att vi hade lämnat Kuba. 

När vi flög från Havanna landade vi i Cancun och tog oss med buss och sedan båt över till ön Isla Mujeres. Denna ö har kommit att bli lite av en favorit för oss och detta var det andra besöket för vår del. Vi varvade de flesta dagarna med sol, bad och god mat. 





Under en dag hyrde vi golfbil, vilket är perfekt att göra ifall man vill se sig omkring på den lilla ön. På en timme tar du dig runt hela ön med golfbilen, så den är inte så stor, men det finns en hel del stopp du kan göra på vägen. Vi kollade på allt ifrån en flytande PET-flaskeÖ, kyrka, hus av alla de slag, fina utsiktsplatser och en stor affär. 

PET-flaskeÖn
Utsiktsplatsen


De sista dagarna på ön bodde vi på ett stort hotell, Mia Reef, som ligger ute på en halvö. Bara känslan när man går över bron till hotellet är fantastisk och själva vistelsen likaså. Stranden här är otroligt vacker och vattnet alldeles turkost, den frukostutsikten var nog bland de bästa vi haft!  



Utsikten från frukostbordet
  
Bron över till hotellet 




Men det största som hände under dessa lugna och otroligt härliga dagar var att Kelly började att gå på allvar. Från att tidigare som mest ha gått 6 steg i ett svep så pinnade plötsligt små-benen iväg på längre och längre turer. Så detta blir ännu något fantastiskt som vi kommer att förknippa denna otroligt vackra plats med. 




Med dessa ord så avslutar vi denna resa och påbörjar i tanken vår nästa som jag tänker presentera i ett eget blogginlägg. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar